X

Kontakt os

Udfyld kontaktformularen herunder og så kontakter vi dig hurtigst muligt!

  • Telefon: +45 31 76 74 74
  • Treldevej 32
  • 7000 Fredericia -DK
  • cvr. nr 33380186
Kontakt os
Størst tilladte upload: 268.44MB

+45 31 76 74 74

tommy@engineering-site.dk

Planlægning, koordinering og dokumentation

Særligt sommeren og industriferien varsler tid til vedligeholdelse, da der er planlagt nedlukning i produktionen. Det øjeblik et produktionshold går på ferie eller der lukkes for f.eks. kraft- og varmeværk, skal vedligeholdelsesopgaverne igangsættes.

Sådan en manøvre kræver særlig god planlægning, så de rette folk er indkaldt til opgaven, og så der forelægger en klar plan for, hvordan pumper renoveres af leverandør eller specialister, komponenter skal smøres, fabrikationsudstyr skal skiftes eller produktionslinjer skal udbygges som en del af koordineringen.

Danish Engineering On Site organiserer og koordinerer opgaven, bestiller de rette service på baggrund af kundens ønsker og sørger for kontrol og dokumentation i et nøje planlagt forløb.

Da et vedligeholdelsesforløb er forberedt grundigt og skal klares inden for en afsat tidsramme, sørger vi for at rapportere i forhold til tidsplan, arbejdsplaner og den løbende fremdrift i opgaverne.    

Mekanisk vedligeholdelse

Vi forstår behovet for at produktionsapparater kører i døgndrift, da de afgør produktionskapacitet og indtjeningspotentiale. Af samme årsag er planlægning og udførsel essentiel, når man udfører mekanisk vedligeholdelse.

Demontage/montage af mekanisk udstyr

Vi koordinerer montage og demontage af maskinudstyr- og komponenter, så der forelægger hensigtsmæssig fejlfinding, justering og vedligeholdelse.

Koordinere med servicemandskab

Vi tager hånd om de mange forskellige fagligheder, der særligt indgår på større projekter under shut down.

Registrere dokumentation løbende

Vi sørger for teknisk dokumentation af løbende kontroller, udmålinger, justeringer og vedligeholdelsesarbejde.

Tidsplan/arbejdsplan/fremdrift rapportering

Sammen planlægger vi omfanget af de forskellige dokumenter, hvorpå Danish Engineering On Site planlægger hele forløbet med en klar køreplan, der dikterer tidsrammer og arbejdsplan. Vi sørger for fremdrift – og rapportering - hele tiden.

Styre stillads, isolering samt andre leverandører

Vi sørger for et sikkert og effektivt miljø, hvor der er styr på alle forhold omkring stillads, maling og andre leverandører, der færdes på opgaven.

Vores ekspertiseområder

Projekt- og siteledelse

God projekt- og siteledelse sikrer stabilitet og kvalitet i alle faser. Vi udfører individuel projektløsning med fokus på dine behov.

Få fremdrift på projektet og kontrol over budgetter, mandskab, tidsplan samt løsninger til enhver teknisk kompleksitet.

Læs mere

QC og dokumentation

Få overdraget et projekt, der følger normer for rørfremstilling (EN13480) samt normer til stålkonstruktioner (EN1090). Danish Engineering On Site udfører kontrol og dokumentation på dine rør- og stålkonstruktioner, så CE-mærkningen bliver muliggjort.

Vi håndterer line walk, red mark up, svejselog, løbende kontrol og aflægger rapporter, så du har dokumentation på plads.

Læs mere

Rørinstallation

Lad os hjælpe med Detail Engineering piping på baggrund af branchens bedste software og planlægningsprogrammer - eller få en erfaren piping supervisor til direkte routing pipe on site.

Vi sørger for, dine rørinstallationer passer til tidsplaner og økonomi – selv når der ikke forelægger arbejdstegning og der bygges på site.

Læs mere

Mekanisk vedligeholdelse

Få effektiv mekanisk vedligeholdelse, hvor dine maskiner og procesanlæg bliver kontrolleret og vedligeholdt inden for det planlagte produktionsstop.

Vi klarer opgaven med et nøje planlagt forløb, der inkluderer planer og tegninger, de rette servicefolk samt grundig kontrol og dokumentation.

Læs mere