X

Kontakt os

Udfyld kontaktformularen herunder og så kontakter vi dig hurtigst muligt!

  • Telefon: +45 31 76 74 74
  • Treldevej 32
  • 7000 Fredericia -DK
  • cvr. nr 33380186
Kontakt os
Størst tilladte upload: 268.44MB

+45 31 76 74 74

tommy@engineering-site.dk

Projektledelse / siteledelse

Danish Engineering On Site tillægger individuel projektløsning stor værdi, eftersom både budgetter, mandskab, tidsplan og teknisk kompleksitet varierer på de enkelte opgaver.   

Som projekt- eller siteleder står vi med det øverste ansvar for de områder, der garanterer vellykkede resultater. Du får derfor en fast kontaktperson, der agerer tovholder på alt fra mandskab, skurvogne og kraner til kvalitetskontroller samt styring inden for den økonomiske ramme og tidshorisont.

Vi sørger for alt fra udarbejdelse og koordinering med øvrige tredjeparter til non-destruktive kontroltest og visuelle synsgennemgange.

Danish Engineering On Site udfører siteledelse på både mindre og større projekter, hvad end på dansk grund eller internationalt.

God siteledelse skaber fremdrift

Som firmaets øjne i forberedelsesfaser såvel som on site er erfaring og ledelsesegenskaber essentielle.

Danish Engineering On Site har erfaring fra projekter i fødevare-, energi-, gas og olie- samt kemiindustrien, hvor vi i kraft af vores specialviden inden for rør- og stålprojekter har ageret projekt- og site manager med fokus på:

  • Montageledelse
  • Planlægning af pre-fab
  • Tidsplan og tilbudsgivning
  • Produktionsforberedelser
  • Piping supervision
  • Styring af isolering, stillads, maling etc.

Arbejdet tæller blandt andet planlægning af præfabrikationer af rør og stål samt koordinering af maling, galvanisering samt montage på byggepladsen såvel som piping supervision. Her kontrollerer vi installationer og sørger for at alle udfordringer løses hurtigt og effektivt, så projektet er i konstant fremdrift og løses inden for den afsatte tidsfrist.  

Montageledelse

Vi sikrer realistisk planlægning, håndterer indkøb, implementerer etc., så dit projekt er sikret fremdrift og færdiggørelse.

Planlægning af pre-fab samt montage

Vi forbereder på værkstedet, så alt er klar til montering på byggepladsen.

Tidsplan

Vi planlægger hele forløbet og opstiller det i en overskuelig tidsramme, der giver let overblik.

Tilbudsgivning

Vi tilrettelægger et tilbud, der inkluderer og påpeger alle væsentlige forbehold forud for aftale.

Produktionsforberedelser

Vi analyserer, udregner, tegner og planlægger, så alle tekniske specifikationer fungerer og forløbet er effektivt.

Piping supervisor

Vi agerer linjerådgiver på installationer, så udfordringer løses og projektet er i konsekvent fremdrift.

Styre isolering, stillads, maling osv.

Vi sørger for alle forhold omkring isolering, maling, stillads og andre elementer, der er nødvendige for monteringen.

Koordinering med 3 part, NDT, VT …

Vi koordinerer med tredjeparter som Force og Inspecta om non-destructive testing, visual testing og sørger for uvildig inspektion på dine projekter.

Vores ekspertiseområder

Projekt- og siteledelse

God projekt- og siteledelse sikrer stabilitet og kvalitet i alle faser. Vi udfører individuel projektløsning med fokus på dine behov.

Få fremdrift på projektet og kontrol over budgetter, mandskab, tidsplan samt løsninger til enhver teknisk kompleksitet.

Læs mere

QC og dokumentation

Få overdraget et projekt, der følger normer for rørfremstilling (EN13480) samt normer til stålkonstruktioner (EN1090). Danish Engineering On Site udfører kontrol og dokumentation på dine rør- og stålkonstruktioner, så CE-mærkningen bliver muliggjort.

Vi håndterer line walk, red mark up, svejselog, løbende kontrol og aflægger rapporter, så du har dokumentation på plads.

Læs mere

Rørinstallation

Lad os hjælpe med Detail Engineering piping på baggrund af branchens bedste software og planlægningsprogrammer - eller få en erfaren piping supervisor til direkte routing pipe on site.

Vi sørger for, dine rørinstallationer passer til tidsplaner og økonomi – selv når der ikke forelægger arbejdstegning og der bygges på site.

Læs mere

Mekanisk vedligeholdelse

Få effektiv mekanisk vedligeholdelse, hvor dine maskiner og procesanlæg bliver kontrolleret og vedligeholdt inden for det planlagte produktionsstop.

Vi klarer opgaven med et nøje planlagt forløb, der inkluderer planer og tegninger, de rette servicefolk samt grundig kontrol og dokumentation.

Læs mere