X

Kontakt os

Udfyld kontaktformularen herunder og så kontakter vi dig hurtigst muligt!

  • Telefon: +45 31 76 74 74
  • Treldevej 32
  • 7000 Fredericia -DK
  • cvr. nr 33380186
Kontakt os
Størst tilladte upload: 268.44MB

+45 31 76 74 74

tommy@engineering-site.dk

Ekspertise i field run og routing pipe on site

I vise tilfælde er tegninger ikke nok, hvis projekter er forsinkede og der er flere byggerier på samme plads, der skal gå op i en højere enhed.
Det kan være nødvendigt at route rør uden arbejdstegning/isometrier

Det giver sig selv, at den opgave kræver erfaring og forståelse for effektivitet, økonomi og sikkerhed, mens der løbende installeres rør for at indhente tid.

Vi planlægger og aktiverer mandskab, så alle rør bliver installeret og så anlæg er i drift hurtigst muligt.

Vi arbejder både som konsulent- og underleverandør i en gruppe eller som projektstyrende, der udregner, designer og indhenter tilbud til de rørinstallationer, der skal bruges til jeres anlæg.

Detail Engineering piping er sidste trin, før tegninger er færdiggjorte, hvor vi sørger for, alle detaljer er på plads og tilser rørenes ruting og supportering så det passer til de påkrævede forhold. Vi udfører både Detail Engineering hos kunde og on site.

Hos Danish Engineering On Site råder vi desuden over Autodesks nyeste software-pakker, hvormed vi har adgang til den bedste industrisoftware til planlægning af rørinstallationer, der kan visualiseres som tegninger og 3D-modeller i branchens førende programmer.

Detail Engineering piping

Vi udregner og udarbejder design, konceptualisering, mål, produktionsplanlægning, startprocedurer og meget mere.

Udbud af rørpakker

Vi hjælper med udbud samt valg af egnede leverandører med de rette kompetencer, ligesom vi indhenter fast pris på opgaven og vurderer allerede indhentede tilbud.

3d inventor

Vi råder over 3D Inventor og Autodesk software, der egner sig perfekt til tegninger af mekanisk design samt simulering.

Rørinstallationer

Vi sørger for korrekte rørinstallationer, der overholder projektplanen, udføres inden for tidsrammen og dokumenteres korrekt.

Koordinering med leverandør

Vi sørger for at alle kontrakter og aftaler overholdes, og at alle leverandører giver værdi i produktionsprocesserne.

Field run og routing pipe on site

Vi hjælper dig med at indhente tabt tid via professionel styring og planlægning, der gør det muligt at bygge rør og konstruktioner direkte på stedet.

Vores ekspertiseområder

Projekt- og siteledelse

God projekt- og siteledelse sikrer stabilitet og kvalitet i alle faser. Vi udfører individuel projektløsning med fokus på dine behov.

Få fremdrift på projektet og kontrol over budgetter, mandskab, tidsplan samt løsninger til enhver teknisk kompleksitet.

Læs mere

QC og dokumentation

Få overdraget et projekt, der følger normer for rørfremstilling (EN13480) samt normer til stålkonstruktioner (EN1090). Danish Engineering On Site udfører kontrol og dokumentation på dine rør- og stålkonstruktioner, så CE-mærkningen bliver muliggjort.

Vi håndterer line walk, red mark up, svejselog, løbende kontrol og aflægger rapporter, så du har dokumentation på plads.

Læs mere

Rørinstallation

Lad os hjælpe med Detail Engineering piping på baggrund af branchens bedste software og planlægningsprogrammer - eller få en erfaren piping supervisor til direkte routing pipe on site.

Vi sørger for, dine rørinstallationer passer til tidsplaner og økonomi – selv når der ikke forelægger arbejdstegning og der bygges på site.

Læs mere

Mekanisk vedligeholdelse

Få effektiv mekanisk vedligeholdelse, hvor dine maskiner og procesanlæg bliver kontrolleret og vedligeholdt inden for det planlagte produktionsstop.

Vi klarer opgaven med et nøje planlagt forløb, der inkluderer planer og tegninger, de rette servicefolk samt grundig kontrol og dokumentation.

Læs mere