X

Kontakt os

Udfyld kontaktformularen herunder og så kontakter vi dig hurtigst muligt!

 • Telefon: +45 31 76 74 74
 • Treldevej 32
 • 7000 Fredericia -DK
 • cvr. nr 33380186
Kontakt os
Størst tilladte upload: 268.44MB

+45 31 76 74 74

tommy@engineering-site.dk

Danish Engineering udfører kontrol og dokumentation

Kontrol og dokumentation er vigtige facetter for rør- og stålkonstruktioner, der skal CE-mærkes.  

Danish Engineering On Site sørger for linewalk og red mark up ved færdiggøring af rør- og stålkonstruktioner eller vedligehold, hvor vi kontrollerer om konstruktionen har fulgt tegninger, om der har været ændringer etc. Vi udfører blandt andet:

 • Linewalk
 • Red mark up
 • Kontrol af dokumentation
 • Udføre dokumentation bl.a. svejselog, CE-mærkning
 • Inspektion hos leverandører
 • Løbende kontrol på site (f.eks. punch runder)
 • Kontrolrapport

Vi bistår både med inspektionsopgaver hos leverandører samt til løbende kontrolarbejde på site – altid med grundig dokumentation.

EN13480 standard

EN13480 er for rørinstallationer er hovedsagelig brugt på kraftvarmeværker og i energisektoren. Vi kontrollerer, at konstruktions- og fremstillingsfasen følger de standarder, der er påkrævet for metalliske industrielle rørledninger, så de følger trykdirektivet udstedt af Europa Kommissionen.

Linewalk, mechanical completed, ready to start up

Vi gennemgår linewalk, mechanical completed og ready to start up faserne, der hver især kontrolleres nøje, før næste fase indledes. Vi undersøger, om tegninger og planer er fulgt og udfører punch runder m.m. med henblik på fejlfinding og kontrol.

Reed mark up

Vi fejlfinder og markerer planer og tegninger for afvigelser i forhold til originale designtegninger.

Kontrol af dokumentation

Vi udarbejder beskrivelser af den dokumentation, der knytter sig til projektet igennem hele det historiske forløb.

Udføre dokumentation bla. Svejselog, CE mærkning

Vi dokumenterer alle forhold, som skal bruges til bl.a. svejselog og i forbindelse med CE-mærkningen af produkter.

Inspektion hos leverandører

Vi sørger for fremdrift i overensstemmelse med tidsplan, kvalitetssikring, skrift- og billeddokumentation samt drøfter og finder løsninger til problemstillinger. Vi hjælper ligeledes med at indsætte uvildige inspektører på projektet, som f.eks. Force og Inspecta, ved behov for uvildig inspektion.

Løbende kontrol på site

Vi sørger for løbende kontrol med nedslag og dokumentation på produktionsopgaverne såvel som kontrol af arbejdsmiljøet.

Kontrolrapport

Vi udarbejder en kontrolrapport, som påviser konstruktionsdokumentation efter alle forskrifter fra visuel til mekanisk kontrolgennemgang.

Vores ekspertiseområder

Projekt- og siteledelse

God projekt- og siteledelse sikrer stabilitet og kvalitet i alle faser. Vi udfører individuel projektløsning med fokus på dine behov.

Få fremdrift på projektet og kontrol over budgetter, mandskab, tidsplan samt løsninger til enhver teknisk kompleksitet.

Læs mere

QC og dokumentation

Få overdraget et projekt, der følger normer for rørfremstilling (EN13480) samt normer til stålkonstruktioner (EN1090). Danish Engineering On Site udfører kontrol og dokumentation på dine rør- og stålkonstruktioner, så CE-mærkningen bliver muliggjort.

Vi håndterer line walk, red mark up, svejselog, løbende kontrol og aflægger rapporter, så du har dokumentation på plads.

Læs mere

Rørinstallation

Lad os hjælpe med Detail Engineering piping på baggrund af branchens bedste software og planlægningsprogrammer - eller få en erfaren piping supervisor til direkte routing pipe on site.

Vi sørger for, dine rørinstallationer passer til tidsplaner og økonomi – selv når der ikke forelægger arbejdstegning og der bygges på site.

Læs mere

Mekanisk vedligeholdelse

Få effektiv mekanisk vedligeholdelse, hvor dine maskiner og procesanlæg bliver kontrolleret og vedligeholdt inden for det planlagte produktionsstop.

Vi klarer opgaven med et nøje planlagt forløb, der inkluderer planer og tegninger, de rette servicefolk samt grundig kontrol og dokumentation.

Læs mere